Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Οι κουμπάροι έρχονται!! PO - Week#1- Day#3


Όσο νυχτώνει η λούτσα μεγαλώνει..PO-Week#1-Day#2

Έστω και με καθυστέρηση η ανασκόπηση της ημέρας #2.
Εντός δύο ωρών θα ανέβει και η εκπομπή για την χθεσινή ημέρα #3 με τίτλο
"Οι κουμπάροι έρχονται"

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Ο μπουλης στα χερια των Εβραιων??


Συγκλονιστικες φωτογραφιες βλεπουν για πρωτη φορα το φως της δημοσιοτητας..τον ψεκαζουν και κοιμαται ορθιος μπροστα στη Μεκκα? ειναι Χρυσαυγιτης πρωην ΒΑΡΥΠΟΙΝΙΤΗΣ η μηπως τελικα για ολα φταινε οι Εβραιοι που τον εχουν απαγαγει και μετατρεψει σε ελληνοαμερικανικο καπιταλιστικο γουρουνι-δικτατορα??


Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ..

  • Ονοματεπώνυμο: ΜΠΟΥΛΗΣ (αγνωστα περαιτερω στοιχεια)
  • Ημερομηνία γέννησης: Ν/Α
  • Χρώμα μαλλιών: Μαύρα
  • Χρώμα ματιών: Χαζελ
  • Ημερομηνία εξαφάνισης: 08.12.2007
Στις 12 Αυγουστου 2007 ο 28 ετών ελληνοαμερικανος που επισκέφθηκε την Ελλάδα για λίγες ημέρες προκειμένου συμμετασχει σε καλοκαιρινο καμπ του Δημου Ρειχιας στην Πελοποννησο , εξαφανίστηκε από το ξενοδοχείο όπου διέμενε. Έκτοτε δεν έχει δώσει κανένα σημάδι ζωής. Οι συνθήκες εξαφάνισής του υποδηλώνουν ότι μπορεί να βρίσκεται σε σοβαρό κίνδυνο. Ο ΜΠΟΥΛΗΣ, έχει μαύρα μαλλιά και χαζελ μάτια, έχει ύψος 1,80 μ.  και την ημέρα που εξαφανίστηκε απετυχε επανειλλημενα να καρφωσει και να σκοραρει σε λειπ απ απο το γουικ σαιντ, καταφερε ομως να σκοραρει το νικητηριο καλαθι για την αντιπαλη ομαδα, τους Δρακους Μονεμβασιας..

Πληροφοριες αναφερουν οτι εμφανιστηκε σε δημοφιλες φορουμ της Yahoo fantasy basketball οπου μαρτυρες δηλωνουν οτι δεχτηκε απροκλητες απειλες για σωματικες βλαβες..