Τρίτη 21 Απριλίου 2015

SEASON ENDING notes/stats

Καταρχην τα συγχαρητηρια μου στον Asteroid, αν και γενικως stubborn και μετρημενος στις κινησεις του η τακτικη του επιβεβαιωθηκε μετα απο 5 χρονια και ενα ανελπιστο... δωρο!! 
Btw, θεωρω οτι αποτελει trademark του Λευτερη η αναμονη στο waiver για 2-3 εβδομαδες μεχρι να υπαρξει τραυματισμος η αλλαγη στην 5αδα οποτε και αυτοματα εχει το υψηλοτερο waiver. Ενας ακομη λογος για να αλλαξει και το συτημα ε?
Αυτο που με χαροποιει παντως ειναι οτι αποτελει εναν απο τους ελαχιστους μανατζερ που ξυπναει καθε μερα και ασχολειται αποκλειστικα με το πως να γινει καλυτερη η ομαδα του, εστω και αν πρεπει να απορριπτει το ιδιο trade του κομμισαριου ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ..περα απο την πλακα παντως, ενεργος, χαβαλες, ρεαλιστης, μαθητης του παιχνιδιου και καθολου γκρινια με σεβασμο στον θεσμο του κομισσαριου και τους κανονες του παιχνιδιου!
Τα συλληπητηρια/συγχαρητηρια μου και στον κλεφτοκοτα, the newest member of the Lebron club, keep this in your mind, MJ NEVER lost in the finals!! (σύμπτωση που επαναλαμβανεται παυει να ειναι συμπτωση) 

Women lie, men lie but numbers don't lie... 
Chad Ochocinco, circa 2009

Και οπως στο αρθρο με τα trades ηρθε η ωρα να αχοληθω και με τα postseason numbers γιατι οσο και να θελουν μερικοι, η ιστορια δεν αλλαζει και η λιγκα αυτη ξεκινησε το 2007 και οχι περυσι η προπερσι..

MAKING the PLAYOFFS 
(gonna use % as a better numeric analytic since not everybody joined the same year-minimum of )

McLovin 7/8 (88%)
Asteroid 4/5 (80%)
Chicken 5/7 (71%)
Club Tap 5/7 (71%)
Utahman 3/5 (60%)
Jazzaris 3/5 (60%)
Autokratoras 4/8 (50%)
Cosa Nostra 4/8 (50%)
Limnanthrwpos 4/8 (50%)
Sam I Am 2/4 (50%)
Tusconan 2/5 (40%)
Glory Road 2/2 (N/A)
Trash Jenga 1/2 (N/A)

RINGS
(You would thing that the teams that make the playoffs more often have equally the most rings but this is where numbers get interesting)

Autokratoras 3
Chicken 2*
McLovin 1
Asteroid 1
Tusconan 1
Club Tap, Utahman, Jazzaris, Cosa Nostra, Limnanthrwpos, Sam I Am 0

MAKING the FINALS
(But managing NOTto lose in the most important matchup of the year - again, gonna use % as a better numeric analytic and a minimum of 2 is required)

Autokratoras 3/3 (100%)
Chicken 2/4 (50%)
Asteroid 1/2 (50%)
McLovin 1/3 (25%)
Cosa Nostra 0/1 (0%)
Club Tap 0/1 (0%)
Utahman 0/1 (0%)
Tusconan 1/1 (N/A)

BOTTOMING OUT 
(Συγχαρητηρια στους κουμπαρους!!! Θα σας αφησω να φαγωθειτε μεταξυ σας απο τη στιγμη που εχετε περισσοτερα Sacko απο οτι τιτλους, ο δε Λιμνανθρωπος δεν εχει ακουμπησει οχι τελικο αλλα με εξαιρεση το τυχερο 2012 εχει αποκλειστει στον 1ο γυρο πανηγυρικα, καθε φορα που συμμετειχε στα πλειοφς)

Sam I Am 1
Utahman 1
Limnanthrwpos 1
Tusconan 1

Ο κομισσαριος της λιγκας σας εχει να αναφερει μια εξαιρετικη κυνηγετικη σεζον, ιδου η τροπαιοθηκη


επειδη δε ηταν για δευτερη συνεχομενη χρονια, ξεκινησα να παραδιδω και μαθηματα ψαρεματος στη γυναικα μου, με εξαιρετικα αποτελεσματα


Καλες διακοπες και του χρονου ΟΛΟΙ πρωταθλητες....στη ΦΑΠΑ!!!

Και φυσικα God Bless America for NBA and NBA Fantasy sports! 


Δεν υπάρχουν σχόλια: