Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2007

Η Π@#$Α ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ PART 4....the never ending show keeps rollin' baby!

1. Η Π@#$Α ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ

(που πήγαν οι νύφες του Θερμαϊκού?)

2. "ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΜΟΝΗ".

(2 σε 1 άρθρα καταπέλτης στο Θεσσαλονικιότικο γίγνεσθαι απ τον πρωτοεμφανιζόμενο THE DON.)


Συμφώνως προς το πνεύμα και την ι-dio-συγκρασία του blog και των ψηφιακώς προλαλησάντων (respect στους DIO, W.H.I.V.-S.I.V., thanthekann), θέλω και γω με τη σειρά μου (ο whiv-shiv ήταν δελτάς….ξέρει αυτός) να αναφερθώ στα φλέγοντα θέματα, όχι της επικαιρότητας, αλλά της αιωνιότητας, τα οποία διατηρούνται αλώβητα εις τους αιώνας των αιώνων (amen brothers!)..:
Όχι δε θα καταρακώσω ούτε θα κατακευραυνώσω το αγαπητό και ασθενές (με την έννοια του αδυνάμου ή του αρρώστου τελικά?) φύλο, απλά θέλω να επισημάνω την καθημερινότητα στις σχέσεις των 2 φύλων (ή μήπως φίλων τελικά? Για σκεφτείτει το λιγάκι…) και πού αυτές οδεύουν. Υπάρχει ένα σλόγκαν που λέει: δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο… Εγώ συμφωνώ και επαυξάνω κατά το ήμισυ προσθέτωντας, θέλει και κόπο και τρόπο
dude!… Το θέμα είναι πιο πολύ απ τα 2 πιο θέλει (θέλουν?)… Μα φυσικά και τα δύο!!!. Αλλιώς η γυναίκα δεν θα πάρει αυτό που θέλει, (την επιβεβαίωση της δηλαδή, γιατί περί οργασμού ουδείς λόγος γίνεται προς το παρόν) κ συ θα πάρεις αυτό που πάντα παίρνεις. Μια ¨χείρα¨ βοηθείας (κατά προτίμηση δεξί).
Όχι δεν είναι ο δωδεκάλογος του αποτυχημένου εραστή (
mr. Loverman), είναι ένα ψυχογράφημα του σύγχρονου κυνηγιού με παλαιά και συνάμα διαχρονικά όμως όπλα και τεχνικές. Ποιος το θήραμα όμως και ποιος ο κυνηγός τελικά? Υπάρχουν βεβαίως και ορισμένα μέρη όπου απαγορεύται η θήρα.. Σ’ αυτά όμως απαγορεύεται και η "θύρα.". Όποτε στου κουφού την πόρτα, μπες απ’ το παράθυρο, μη το παλεύεις, εκτός κ αν έχεις καραμπίνα gucci (με αγκράφα στον κόπανο..) και κυνηγόσκυλο τσι-ΟΥΑ!-ΟΥΑ! (όχι μπάσταρδο ρε,) με περιλαίμιο prada και κομμωτηριασμένο….

Επανέρχομαι λοιπόν στο θέμα και προσθέτω την εξής εύλογη ερώτηση:

ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΝΥΦΕΣ ΤΟΥ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ? Η ερώτηση είναι ρητορική και δεν χωρεί απάντηση. Απλά πλέον τα πράγματα έχουν δυσκολέψει πολύ... Ελάχιστος χρόνος (κατουράω και ταυτοχρόνως αρκετά πριν τελειώσω τραβάω το καζανάκι,-με προπόνηση και σωστό συγχρονισμό θα πετύχετε τον τέλειο χρόνο, δηλαδή να σταματάει το νερό μαζί με το κατούρημα), πολύ ρουτίνα, άγχος (καίγομαιιιιιιιιιιι!!!), καινούργια εκπομπή του Μικρούτσικου, προσεχώς Φ.Α.Π.Α.(φόρος αυξανόμενης προστιθέμενης αξίας) απ' τον Φ.Π.Α στο 21% κτλ. Όλα αυτά συνοψίζουν σε ένα πράγμα: ορμάτε (κατά το γ@***ε) παλικάρια, γιατί χανόμαστε!!! ή όπως πολύ σωστά το διατύπωσε ο TASOS SKG κάντε ΝΤΟΥ!!!

Κάντε ντου λοιπόν και φερθείτε όσο πιο αυθόρμητα γίνεται. Αυτή είναι η γοητεία : ο αυθορμιτισμός και κυρίως το χιούμορ (λεπτή και δισδιάκριτη η διαφόρα ανάμεσα σε χιούμορ και γελοιότητες ή χοντράδες όμως…) που κατ’ εμέ είναι half the way για το κρεβάτι (ή όπου αλλού γουστάρετε) μιας γυναίκας –ο άλλος μισός είναι στρωμένος με αίμα δάκρυα και ιδρώτα, μη χαίρεστε-, γιατί στην τελική όλη αυτή η υπέρμετρη σοβαρότητα βλάπτει. Εντάξει η δουλειά δουλειά και η γραβάτα γραβάτα (όπου προβλέπεται), δε λέω. Αλλά όλη μέρα σκοπέτο και σεις και σας θα χαζέψουμε γμτ! Να λέμε και καμιά μαλ@κία να περνάει η ώρα.. Και όπως λέει και ο hommie πάλι, είμαι φύσιν ασόβαρος και γω του απαντάω ότι το πρόβλημα θα ήταν να ήμουν παρά φύσιν ασόβαρος (L.O.L.…!).
Βέβαια κάποια μέρα περιμένω και γω με τη σειρά μου να πέσω απ’ αυτό το γ@μ****νο το δέντρο και να ωριμάσω, ούτως ώστε να γίνω
matura και όχι πια natura άντρας και μετά να δικαιολογώ τις μ@λ***ες μου με το παιδί που κρύβω μέσα και άλλα συναφή, ενώ τώρα που δεν το κρύβω το μπάσταρδο, να κάνω ότι γουστάρω χωρίς να απολογούμαι σε κανέναν ή καμία κομπλεξικό/ή (τα απολογητικά πλέον σε καλούς δικηγόρους κοστίζουν.. ΟΣΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ…Keep it gangsta..!).
Όρματε λοιπόν, γιατί χανόμαστε και κάντε ντου. Βουρ στο ψητό και στο μπακλαβοτό..
No more mister nice guy (άσε που γεμίσαμε και nice gays-βλ. τοίχο-τοίχο!).. Κάπου αναφέρθηκε και ένα πολύ εύστοχο (?) κατ’ εμέ σχόλιο. Ότι είμαστε ή τουλάχιστον προερχόμαστε από φλωροπαρέες και να μην περιμένουμε να μας πλησιάσουν τσούλες κ.τ.λ. Define φλώρος όμως white boy…Είναι το ντύσιμο ή η συμπεριφορά? Ή και τα δύο? Αυτό είναι ένα μεγάλο θέμα, το οποίο ανοίγει τους ασκούς του αιόλου και για μας τους άνδρες, και δε θέλω να το θίξω τώρα. Απλά το θέμα είναι όπως λέει και ο TUPAC, KEEP YOUR HEAD UP, κράτα το κεφάλι ψηλά (ΠΡΟΣΟΧΗ: και το κάτω και το πάνω)…(Γιατί κάθε φορά που μου λένε σιδηροκέφαλος ο father κάνει την κλασσική παρατήρηση, στο κάτω! Στο κάτω!)…Και εδραζόμενο επί αυτών είναι και το σχόλιο του hommie W.H.I.V-S.I.V ότι τα ρούχα δεν πρέπει να σε φοράνε, αλλά να τα φοράς, κάτι με το οποίο συμφωνώ απολύτως. Τεσπά είναι τόσα τα θέματα, ας προσπαθήσω να μην τα συγχαίω και ας προχωρήσω στο επόμενο mini-άρθρο το οποίο αφορά και πάλι τις γυναίκες, αλλά από άλλη σκοπιά (γερμανικό που λένε…)

Κρατηθείτε….Η στιγμή που όλοι περιμένατε…Αυτό που πραγματικά θέλατε να διαβάσετε…ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΜΟΝΗ..!!!! Ρωτάω, ποιος άντρας (ή έστω το παιδί που κρύβει μέσα του) δεν το χει ακούσει αυτό μια φορά στη ζωή του..? Ποιός?..Αν υπάρχει, τότε να αυτόπροσφερθεί (dont be shy, dont be shy!) στην επιστήμη και να μας αφήσει να μελετήσουμε τον τρόπο σκέψης του, τα βιώματα του, την ανατροφή του, τους μεθοδισμούς του κτλ..Αν δεν υπάρχει όμως βράζουμε όλοι στο ίδιο καζάνι και με την ίδια θερμοκρασία. Αυτές οι σειρές μπορεί να απευθύνονται κυρίως στους παθόντες, αλλά και στους μη παθόντες.. Γιατί και αυτοί θα πρέπει να προετοιμαστούν, ώστε να αντικρούσουν την ένσταση συντρέχοντος πταίσματος στο πρόσωπο τους η οποία με τη σειρά της κατ’ αναλογική εφαρμογή θα απορρίψει την αίτηση μας περί "i find your lack of faith disturbing" (βλ. DARTH VADER)... Κ δω είμαστε να προσφέρουμε τις πολύτιμες εμπειρίες μας. Κάτι τέτοιο πάντως θα άκουσε και ο TUPAC και θα έγραψε το YOU WONDER WHY THEY CALL YOU BITCH? ή ο SNOOP DOG το BITCH PLEASE (και ο Rydah με τον Mac Dre to 'Bitch leave me Alone! - DIO) ..Τεσπα, το θέμα είναι ένα. ΘΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΙΣ σ’ αρέσει δ σ’ αρέσει, έχεις δεν έχεις την τέλεια σχέση. Εδώ είμαστε και θα το θυμηθείς..Άρα πόσα να ποντάρεις απ την ζωή σου σε κάτι που είναι ασταθές (how much for this babe?). Διότι ουδέν σταθερότερον της ασταθείας όπως λέει και ο father μου. Να επενδύσεις σε ρουλέτα μαύρο-κόκκινο γίνεται? Και άντε αν είναι μια κοινή-συμβατική ρουλέτα, έχει καλώς…Αν είναι ρώσικη? την γ@**ες!
Ήρθε η ώρα λοιπόν να βγούμε για κυνήγι και να κάνουμε ντου με ότι όπλα διαθέτουμε, και να ζητάμε κατευθείαν αυτό που θέλουμε, πριν αρχίσει το
show-off για το ποιος είμαι εγώ, ή πριν κεράσω το ποτό με 100€, ή πριν δείξω το πλησιέστερο περίπτερο με το μπράτσο σφιχτό έτοιμος να πάθω εγκεφαλικό, ή πριν βγάλω όλη την παραλία με μια αναπνοή για να μην φανεί ο κατά τα άλλα περήφανος σκεμπές μου (προτιμώ να γυμνάζω εφ’ όρου ζωής το μυαλό μου, παρά τους κοιλιακούς μου -αυτούς με ένα μηχάνημα απ την τηλεμάργκετινγκ τους στρώνω σε κανά 2 μηνάκια και κάνω και hommie και τον CHUCK NORRIS-). Πόσες φορές δεν έχουμε βρεθεί σε παρέες και το έχουμε αναρωτηθεί, ή ακόμα και οι ίδιες οι γυναίκες δεν μας το χουν τρίψει στην μούρη?....ΕΙΣΤΕ ΚΟΤΕΣ ΛΕΝΕ…Αφού αυτό θέλουν, αυτό πρέπει να τους δώσουμε χωρίς ενδοιασμούς και όταν θα έρθει η ώρα να γράψει το κοντέρ θα είμαστε τόσο έτοιμοι που δεν θα το πιστεύουμε και με μεγάλη ευκολία θα πούμε αυτό που λέει και ο SCAREFACE, "SAY HELLO TO MY LIITLE (αν θυμάστε ειρωνικά το λεγε το little, γιαυτό μετά δεν έμεινε κολυμπηθρόξυλο όρθιο!) FRIEND!!!"…..

Βέβαια μην τα ισοπεδώνουμε όλα, διότι τι θα ήταν ο κόσμος χωρίς τις γυναίκες? (αυτό δεν ισχύει για όλους,….είπαμε γεμίσαμε…τώρα βλ. κ#λο-τοίχο). Αλλά γιατί τόσο βάσανο και τόσος προβληματισμός? (why dude, why?????)...Να επικεντρωθώ σ’ αυτό λοιπόν μήπως και απαντήσω μόνος μου… Το target group λοιπόν που κυνηγάμε (ναι, εμείς οι φλωραπαρέες) μπορεί να μην είναι τσούλες, αλλά πολύ θα θέλαν να γίνουν "at the turn of the tide" (βλ. GANDALF). Τι θα πει αυτό πριν αρχίσει το κράξιμο…Όπως λένε και oι gangsta, i need a freak in the sheets, but a lady on the streets...Αυτό τα λέει όλα και δε νομίζω να υπάρχει καλύτερη απάντηση. Wake up neo (βλ. neo=MATRIX ή neo=ψαράς) λοιπόν και όταν την κερδίσεις αυτήν την γκόμενα (έχε υπομονή όμως…soon young skywalker...soon), τότε αργά ή γρήγορα θα την βγάλει την π@#τανιά της (στο κρεβάτι και με την καλή έννοια)…Ενώ αυτές οι τσουλίτσες, βγάζουν κατευθείαν την π@#τανιά τους οπουδήποτε και οποτεδήποτε, μειώνοντας την άμυνα τους με ηθικό κόστος ως αντίτιμο (you gotta pay the price bitch!) και όταν έρθει η ώρα λένε: αχ σε παρακαλώ κλείσε το φως ντρεπομαι, αχ έτσι, αχ γιουβέτσι, αχ κοτέτσι, αχ στηβ κακέτση κτλ..Αυτές λέγονται cock-teasers και τότε εσύ λέγεσαι καληνυχτάκιας…Εύγε!
Οι άλλες πάλι (για το
target group μιλάω) έχουν το εξής θέμα. Ενοχλούνται πολύ με τα σχόλια (έχουν άδικο?). Είναι η αλήθεια πως οι άνδρες έχουμε την κακιά συνήθεια να καθόμαστε στον καφέ (στον φραπέ εννοείται) και με το δάχτυλο το οποίο από χθες επίτηδες δεν πλύναμε (have mercy nigga!), να δείχνουμε και να απαξιώνουμε δια του λέγειν και του καταδεικνύειν το χθεσινό μας τρόπαιο ωσαν κυνηγοί κεφαλών (βλ. predator).. Τότε όχι μόνο game over, αλλά ούτε insert coin δε βγάζει που να χεις βγάλει όλα τα fatality του sub-zero!!!. Πάντα την ίδια μπανανόφλουδα πατάμε. Απ την στιγμή που κάνουμε τι κάνουμε, μας πιάνει κάτι σαν ακράτια (οι gay είναι εξαίρεση, γιατί τους πιάνει έτσι κ αλλιώς), και πρέπει οπωσδήποτε να τα βγάλουμε όλα στη φόρα και να αρχίσουμε την γνωστή ιστορία με την αρκούδα στο δάσος, ή τότε που είχαμε κατατροπώσει κάτι νίντζα σε μια κακόφημη γειτονιά, κτλ……άρα όποιος δε μιλάει….γ@**ει..
Κλείνοντας και όπως λέει και ο
TUPAC (δε θα κάτσω να σκάσω κιόλας!) i got no time 4 bitches, gotta keep my mind on my motherfucking riches, Τελικά αυτά που έγραψα δεν έχουν την δομή ενός άρθρου, αλλά περισσότερο είναι συνοθύλευμα ενδομύχων σκέψεων, υπονοιών, υποψιών και μελλοντικών προσδοκιών.. Πολλά κάναμε και πολλά θα κάνουμε ακόμα και μάλιστα χειρότερα, με την καλή έννοια…Όπως λέει και ο W.H.I.V-S.I.V η "κάτω βόλτα" είναι αναπόφευκτη..Να αντιπαραθέσω όμως ότι στον παράδεισο πας για το κλίμα, ενώ στην κόλαση πας για την παρέαKeep it gansta!!!

P.S. Ρε γμτ μπορεί να μου πει κανείς τι γίνεται με τις σαμπάνιες? Τελευταία τις βλέπω παντού. Και το χειρότερο είναι αυτά τα μπουκαλάκια (και καλά μπύρας) που κυκλοφορούν και έχουν γίνει ανάρπαστα…Και ρίχνουν μέσα και μια φραουλίτσα γ@μω την τρέλα μου…Συγνώμη ρε φράουλα, ποιος ο σκοπός σου? Να πνίγεσαι στις σαμπάνιες?. Αυτοπροσδιορίσου ρε φίλε…Κάνε ένα defragment ή έστω ένα format μυαλού και δες τα αλλιώς… Όπου και να μπω θα υπάρχει ένας κωλόβλαχος (που πούλησε το χωράφι του παππού του και πήρε άσπρη μπέμπα) με μια σαμπάνια (και σαμπανιέρα ε?) ίσα με το μπόι τους (συνήθως είναι κοντοί με νεκροθαφτικά σακάκια, -ω ναι! του παππού και αυτά–μπορεί να τους είπε ο μπαμπάς τους ότι η σαμπάνια ψηλώνει, δε ξέρω-).. Και ρωτάω λοιπόν: WHY DUDE, WHY???????????????

P.S.2 (με τηλεχειριστήριο) ΦΡΑΠΕΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ…..

P.S.3 THE DUDE ABIDES (για λίγους…)

P.S.4. Whoever has the fly, flies (όποιος έχει την μύγα, μυγιάζεται…)

P.S.5. DONT BE SHY-WHY DUDE, WHY?????????????????, HOW MUCH FOR THIS BABE???( =COPYRIGHT@DIO...)

Δεν υπάρχουν σχόλια: