Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2007

TRASH-O-RAMA II Festival! Attacking soon!!!!!

Πολυαναμενόμενο festival απο τον Guru του Greek Cult Κινηματογραφου, Φωκίωνα Μπόγρη το οποίο αναμένεται να προσελκύσει τους πιστους fan....

TRASH-O-RAMA II Festival! Attacking soon!

Το αφιέρωμα στις χειρότερες ταινίες όλων τον εποχών συνεχίζεται για 2η χρονιά. Μετά την συντριπτική επιτυχία της πρώτης διοργάνωσης, το TRASH-O-RAMA, επιστρέφει πιο σκληρό, πιο αιματηρό, πιο βρώμικό- μία γροθιά μεγατόνων στο παγκόσμιο κινηματογραφικό ψέμα. Αν ψάχνετε το αληθινό grindhouse ήρθατε στο σωστό μέρος. Είσοδος επιτρέπεται μόνο σε ενήλικους.



ΤΡΙΤΗ 30/10

15.00 - ΝΙΝΖΑ- ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΜΑΧΗΤΗΣ (LAST WARRIOR)

Ο Τούρκος αστέρας CUNEYT ARKIN πρωταγωνιστει σε μία ακομα περιπέτεια ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ, ΣΑΔΙΣΜΟΥ και ΚΑΤΑΔΙΩΞΕΩΝ που θα σας παγώσουν το αίμα. Οι Τούρκοι ΝΙΝΖΑ εξορμούν για αιματηρή εκδίκηση. Από τον δημιουργό του ΤURKISH STAR WARS.
δείτε το trailer:



16.30 - ΚΟΜΑΝΤΟ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ

Ο Κομάντο ΜΑΙΚΛ ΡΑΝΣΟΜ είναι σε αποστολή διάσωσης Αμερικάνων αιχμάλωτων στο ΒΙΕΤΝΑΜ. Ο Διοικητής ΡΑΝΤΕΚ τον προδίδει. Αιχμαλωτίζεται στην πράσινη κόλαση του Βιετνάμ από τον γιγαντιαίο Ρώσο στρατηγό ΤΖΑΚΟΝΤΑ. Ο ΡΑΝΣΟΜ έχει ορκιστεί να εκδικηθεί. Μέσα από μία κόλαση φωτιάς και ατσαλιού γενίεται ο ΚΟΜΑΝΤΟ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ. Οι εχθροί του πληρώνουν με τον πιο οδυνηρό τρόπο- καταπίνοντας χειροβομβίδες. Μία ταινία του καταξιωμένου δημιουργου Bruno Mattei (ΖΟΜΠΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΚΑΝΙΒΑΛΩΝ).
δείτε ένα κομμάτι:




18.30 - ΠΑΝΣΙΟΝ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΔΙΑΣΤΡΟΦΩΝ

H Ursula και η αδερφή της φτάνουν σε ένα εξωτικό πανδοχείο με σκοπό να περάσουν ένα ηδονικό Γουηκ-Εντ. Η απόλυτη ενσάρκωση της φρίκης έρχεται στη μορφή ενός ανώμαλου ψυχοπαθή δολοφόνου ο οποίος σκοτώνει τα θύματα του, βιάζοντας τα με ΔΟΝΗΤΗ. Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση χωρίς κανένα αποτέλεσμα και οι υποψίες πέφτουν σε διάφορες ανώμαλες προσωπικότητες. Ο ΔΟΝΗΤΗΣ φέρνει το προμύνημα του Θανάτου σε αυτό το giallo thriller που δεν πρόκειται να ξεχάσετε.

20.30 - ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΗ: ΑΙΜΑ & ΣΑΡΚΑ

Από την όμορφη Ινδονησία έρχεται αυτό το εξωφρενικό δημιούργημα απόλυτου αισθησιασμού και ακραίας αιματοχυσίας. Πρωταγωνιστεί η Tonya Lawson (International Playmate 1992). Άγριες καταδιώξεις με αυτοκίνητα, αποκεφαλισμοί, διαμελισμοί, μεταφυσικά φαινόμενα, βιασμοί, και άφθονη γυναικεία σάρκα.


22.30 - ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ

Αμερική, η χώρα της ανωμαλίας: σεξουαλική θεραπεία, ερωτικά βραβεία, τα νόμιμα πορνεία της Νεβάδα, τατουάζ στα γεννητικά όργανα, drive-in εκκλησίες, σατανικές τελετές, βιομηχανίες δονητών, πορνεία για ανήλικους- δείτε την γυμνή αλήθεια εδώ!


ΤΕΤΑΡΤΗ 31/10


15.00 - EΣ-ΕΣ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ

Ο βασιλιάς του παγκόσμιου trash, Bruno Mattei σκηνοθετεί αυτό το έπος της απόλυτης διαστροφής. Το ΝΤΑΧΑΟΥ είναι θέρετρο αναψυχής μπροστά στο Στρατόπεδο εξόντωσης της χιτλερικής παραφροσύνης. Διεστραμμένες καταστάσεις βίας και ακραίου σαδισμού που θα κάνουν το αίμα να παγώσει στις φλέβες σας. ΔΕΙΤΕ: έναν διανοητικά καθυστερημένο άνδρα να βιάζει Εβραίες κρατούμενες. Μεταμοσχεύσεις Μήτρας, ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ σε θάλαμο αερίων. Η αληθινή ιστορία του ανθρώπινου κτήνους που ονομάζεται ΧΙΤΛΕΡ.

16.30 - ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΜΠΑΤΣΟΣ, ΠΕΘΑΝΕ ΣΑΝ ΑΝΤΡΑΣ (ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΙΣΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ)

Από τον σκηνοθέτη του CANNIBAL HOLOCAUST, έρχεται αυτή η άγρια περιπέτεια. Καταδιώξεις με μοτοσικλέτες που κόβουν την ανάσα, βιασμοί, και ακραία αστυνομική βία- δύο μπάτσοι τόσο βρώμικοι που βάζουν τα γυαλιά σε κάθε παράνομο. Πυροβολούν και σκοτώνουν εν ψυχρώ τους ύποπτους, βιάζουν τις γυναίκες την ώρα της ανάκρισης, ανατινάζουν καράβια, σπίτια αυτοκίνητα.

18.30 - ΤΟΥΡΚΟΣ ΡΟΚΥ

O SERDAR (O Τούρκος Sylvester Stallone) είναι ο Τούρκος ΡΟΚΥ. Αυτό το απίστευτο φιλμ με ευκολία τσακίζει το πρόσφατο ROCKY BALBOA καθώς και όλα τα άψυχα Αμερικάνικα κατασκευάσματα των πολυεθνικών. Η ταινία κλέβει ξεδιάντροπα το soundtrack του αυθεντικού ROCKY από τον Bill Conti.



20.00 - ΡΑΜΠΟΥ Ο ΕΙΣΒΟΛΕΑΣ

Η αλλιώς ΡΑΜΠΟ αλλά Ινδονησιακά. Ο Ράμπου (η αλλιώς ΑΛΕΞ ΤΑΡΑΜΠΟΥΑΝ) είναι ένας άνεργος ο οποίος αγωνίζεται για τα δικαιώματα των γειτόνων του τα οποία καταπατούνται από τα αιμοσταγή καθάρματα της ΜΑΦΙΑΣ που σκοτώνουν γερόντισσες με αυτοκίνητα. Ο Ράμπου εκτός από κομάντο, ειδικεύεται και στο ΝΙΝΤΖΙΤΣΟΥ, στις πολεμικές τέχνες και στο ΚΑΡΑΤΕ. Είναι οπλισμένος με αυτοσχέδια πολυβόλα και ρουκετοβόλα καθώς και ατσάλινα τρίκυκλα. Το αποκορύφωμα του σεξ, του καράτε και της εκρηκτικής βίας, γυρισμένο στην εξωτική Ινδονησία.


21.30 - COBRA COMMANDO (1η προβολή)

Η αποθέωση της εκρηκτικής δράσης, μια μικρού μήκους ταινία του Φωκίωνα Μπόγρη, αποκλειστικά φτιαγμένη για το TRASH-O-RAMA 2! Ο Κροταλίας γυρνάει από τον πόλεμο και βρίσκει τους γονείς του δολοφονημένους από τους πρώην συμπολεμιστές του. Αίμα, σφαίρες και τεράστιες εκρήξεις θα σας καρφώσουν στο κάθισμα σας!


22.00 - WATERPOWER- Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΛΥΣΜΑ

Η πιο άρρωστη δημιουργία του Αμερικάνικου κινηματογράφου της δεκαετίας του 70, παρουσιάζεται για πρώτη και τελευταία φορά στην Ελλάδα, στην υπερβολικά σπάνια άκοπη έκδοση της. Ο μανιακός βιαστής WATERPOWER, φτάνει σε οργασμό μόνο κάνοντας ΚΛΥΣΜΑ στα ανυποψίαστα θύματα. Πρέπει να το δείτε για να το πιστέψετε- μόνο για θεατές με ατσάλινο στομάχι.

TEXAS CLUB Ιπποκράτους 56, Αθήνα
Γενική είσοδος: 8 Ευρώ (με μπύρα, μονοήμερο) η 13 Ευρώ (με μπύρα, διήμερο).

2 σχόλια:

Τασος SKG είπε...

Πολύ καλό αφιέρωμα!!
-------------------------
Μπράβο μπρο!
....Θέλω να προσθέσω την δική μου εμπειρία στο trash-cine. Είμαστε παρέα στο εργαστήριο. Ο Φίλλιπος μας βάζει να δούμε το trailer της ταινίας: Ο πανίσχυρος Μεγιστάνας των Νίντζα. πέσαμε κάτω από τα γέλια, γελούσαμε και ξαναγελούσαμε μέχρι που σκάσαμε. Παραλίγο να σπάσουμε όλα τα γυαλικά. Και μετα και άλλα, και άλλα. Θυμάμαι που είπε ότι ο δημιουργός αυτών των ταινιών συνεληφθηκε όταν γυρνούσαν την παραλλαγή του "αρχοντα των δαχτυλιδίών" σε βουνά της στερεάς ελλάδας! κατηγορία: ο σατανισμός!! γρήγορα βέβαια ελευθερώθηκε αφού οι ντόπιοι μάτσοι κατάλαβαν οτι πρόκειται για ταινία!! τους είχαν καρφώσει οι ανήσυχοι κάτοικοι των γύρω χωριών.
....Δυστυχώς η επαφή μου με τέτοιες ταινίες περιορίστηκε στα μικρα βιντεάκια απο το utube. και να σας πω την αλήθεια, δεν ξέρω αν θα τα αντέξω επι 1-1,5 ώρα που διαρκούν αυτές οι ταινίες. Σημασία έχει να έχεις καλή παρέα. :-)

Τασος SKG είπε...

Γιατί εβαλες μετριασμό σχολίων ρε ?????????/